Door de ontwikkelingen in de laatste jaren van de zorg, is er een en ander veranderd binnen Demarrage. Hierdoor kan het zijn dat de informatie op deze site niet helemaal meer klopt. Wij vragen uw begrip hiervoor. Aan een nieuwe site wordt hard gewerkt en deze komt binnenkort online.
Voor actuele informatie over plaatsingen binnen Demarrage, kunt u contact opnemen met de Zorgcoördinator mevr. Lyke Groen, telefoon  06-20034825, Email l.groen@reiniervanarkel.nl

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Verhalen over Demarrage

"Ik ben 47 jaar en heb een PTSS. Ik probeer er mee te leven maar werken gaat niet meer. Bij Demarrage volg ik activiteiten om te leren maar ook om onder de mensen te komen. Ik heb een invulling van de week waardoor ik op de been blijf."