Over ons

Demarrage heeft een breed aanbod aan scholing, leer/werkplaatsen en dagactiviteiten. Bij Demarrage kunt u rekenen op deskundige, ervaren en betrokken medewerkers die pas tevreden zijn als u ons minder of zelfs niet meer nodig hebt om uw draai in het leven te hervinden. Bij Demarrage gaan wij uit van de kracht en mogelijkheden van uzelf, rekening houdend met uw beprekingen. Hier zijn wij goed in en dit onderscheidt ons van anderen.

Financiering:

  • WMO
  • Zorgverzekering
  • UWV/participatiewet
  • WLZ

Demarrage helpt en adviseert bij het zoeken naar de juiste financiering bij uw vraag. 
Bij Demarrage werken deskundige en ervaren medewerkers die gehouden zijn aan wettelijke richtlijnen. Samen met u kijken we naar de juiste invulling van de begeleiding.

Verlaging eigen bijdrage in 2017 volgens het CAK

Aanmelden

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Voor informatie en aanmelding neemt u contact op via tel. (073) 687 66 66 of stuur een e-mail naar Aanmeldpuntwzp@reiniervanarkel.nl

Artikelen

>KOM en participeer: artikel Reinier nummer 2 2015
Het Crea-atelier in Milaan fotostrip, Reinier nummer 5 zomer 2017

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Verhalen over Demarrage

"Ik ben 47 jaar en heb een PTSS. Ik probeer er mee te leven maar werken gaat niet meer. Bij Demarrage volg ik activiteiten om te leren maar ook om onder de mensen te komen. Ik heb een invulling van de week waardoor ik op de been blijf."