Aanmelden

Over ons

Demarrage, voor wie vooruit wil.

  • Ben je op zoek naar sociale contacten?
  • Wil je meer onder de mensen komen?
  • Zoek je een goede dagbesteding?
  • Wil je een stap vooruit zetten?

Demarrage begeleidt mensen met psychiatrische en/of psychische problematiek op het gebied van wonen, werken en maatschappelijke deelname.

Meedoen en integreren is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De begeleiders van Demarrage begeleiden mensen op hun werkplek, maar ook in hun eigen omgeving.
We denken en zoeken in mogelijkheden om mensen te helpen mee te doen in de maatschappij. Niemand mag buiten gesloten worden. Participatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Bij Demarrage kun je een leerwerktraject, een dagbestedingsactiviteit of een training volgen. Daarnaast is individuele begeleiding op het gebied van wonen, werken en maatschappelijke deelname mogelijk.
Er worden nog tal van andere activiteiten aangeboden bij de maatschappelijke steunpunten, het vrijwilligerswerk en de vriendendienst, waardoor je vooruit kunt komen.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Onze adressen

Demarrage heeft verschillende adressen in Den Bosch en Vught van waaruit de activiteiten en cursussen plaatsvinden. We hebben ze voor u op een rij gezet.