Individuele begeleiding

 

Demarrage biedt individuele begeleiding bij daginvulling, werk en opleiding, jobcoaching voor mensen met psychiatrische of psychische problemen. In de meeste gevallen is hiervoor een verwijzing nodig van uw behandelaar. Met een zorgindicatie voor individuele begeleiding kunt u ook bij Demarrage terecht.

Na de aanmelding volgt een adviesgesprek met een van onze medewerkers. In dit gesprek worden de wensen, mogelijkheden en vaardigheden die iemand nodig heeft besproken. Samen met u wordt dan een plan opgesteld.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Onze adressen

Demarrage heeft verschillende adressen in Den Bosch en Vught van waaruit de activiteiten en cursussen plaatsvinden. We hebben ze voor u op een rij gezet.

Verhalen over Demarrage

"Ik ben 47 jaar en heb een PTSS. Ik probeer er mee te leven maar werken gaat niet meer. Bij Demarrage volg ik activiteiten om te leren maar ook om onder de mensen te komen. Ik heb een invulling van de week waardoor ik op de been blijf."