Begeleiding

 

Demarrage biedt individuele begeleiding bij daginvulling, werk en opleiding, jobcoaching voor mensen met psychiatrische of psychische problemen. In de meeste gevallen is hiervoor een verwijzing nodig van uw behandelaar. Met een CIZ indicatie voor individuele begeleiding kunt u ook bij Demarrage terecht.  

Na de aanmelding volgt een adviesgesprek met een van onze medewerkers. In dit gesprek worden de wensen, mogelijkheden en vaardigheden die iemand nodig heeft besproken en samen met u een plan opgesteld.

 

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Verhalen over Demarrage

"Ik ben 47 jaar en heb een PTSS vanuit mijn jonge jaren en heb daar behoorlijk last van en probeer er mee te leven. Werken gaat allang niet meer. Na verschillende behandelingen ben ik bij Demarrage terecht gekomen en volg daar nu verschillende activiteiten enerzijds om te leren maar ook om onder de mensen te komen. Ik heb zo een invulling van de week en hierdoor kan ik op de been blijven."

Over Demarrage

Demarrage begeleidt mensen met psychiatrische en/of psychische problematiek op het gebied van wonen, werken en maatschappelijke deelname. Daarnaast kan bij ons een leerwerktraject, een dagbestedingsactiviteit of een training gevolgd worden.