Begeleiding bij werk en opleiding

 

 

U bent vastgelopen in uw werk of in uw studie en u heeft ondersteuning nodig om weer terug te keren

  • Demarrage begeleidt u om uw opleiding of werk weer op te pakken of te zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Problemen rond het inkomen dan wel de uitkering worden hierin meegenomen. Contacten met het UWV, sociale dienst, werkgevers, re-integratiebedrijven worden intensief begeleid.

U wilt werkervaring opdoen om uw kansen te vergroten

  • Samen met u onderzoeken we of het haalbaar is dat u weer aan het werk kan en welke stappen u hiervoor moet ondernemen. Via een leerwerktraject of een praktijkplaats kunt u vaardigheden oefenen en worden de arbeidsmogelijkheden en uw kwaliteiten en competenties onderzocht. Wij onderzoeken de mogelijkheden voorbereidend op de reguliere arbeidsmarkt. Hiervoor hebben we contact met de sociale werkvoorziening, re-integratiebureaus, opleidingen en werkgevers.

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Zie ook
Deel op

Meer over Demarrage

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Verhalen over Demarrage

"Ik ben 47 jaar en heb een PTSS vanuit mijn jonge jaren en heb daar behoorlijk last van en probeer er mee te leven. Werken gaat allang niet meer. Na verschillende behandelingen ben ik bij Demarrage terecht gekomen en volg daar nu verschillende activiteiten enerzijds om te leren maar ook om onder de mensen te komen. Ik heb zo een invulling van de week en hierdoor kan ik op de been blijven."

Over Demarrage

Demarrage begeleidt mensen met psychiatrische en/of psychische problematiek op het gebied van wonen, werken en maatschappelijke deelname. Daarnaast kan bij ons een leerwerktraject, een dagbestedingsactiviteit of een training gevolgd worden.