Dierenweide "De Ark"

 

Dierenweide 'De Ark’ in Vught is een kleinschalige boerderij met kleine dieren zoals pony’s, hangbuikzwijntjes, geiten, schapen, fazanten, een ezel, konijnen, cavia’s, pluimvee, parkieten, e.d. De dierenweide is prachtig gelegen op Zorgpark Voorburg.

Er wordt in kleine groepen gewerkt met en voor de dieren en onder deskundige begeleiding. De begeleiding gaat uit van de mogelijkheden en van de begeleidingsvraag van de deelnemer. Er worden verschillende vaardigheden en technieken voor het werken, verzorgen en omgaan met dieren aangeleerd. Dat kan zijn het zorgen voor dieren, schoonmaken en onderhoud van de verblijven, Kleine reparatiewerkzaamheden aan de dierenverblijven en het leren omgaan met de verschillende dieren.

Dierenweide 'De Ark' is er voor:

  • Jongeren, volwassenen en ouderen
  • Mensen die weer moeten wennen aan een (school/dag)ritme en structuur
  • Mensen die een zinvolle dagvulling willen, elkaar willen ontmoeten, willen werken in een groep of met een hobby willen bezig zijn
  • Mensen die op een enthousiaste manier met dieren willen werken
  • Jongeren die vanwege hun problematiek te vroeg op school uitvallen. Zij kunnen zich oriën-teren en/of scholen op dierenverzorging

 

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Zie ook
Deel op

Meer over Demarrage

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Wat is Demarrage

Demarrage biedt in Noord-Brabant in de regio 's-Hertogenbosch begeleiding en ondersteuning aan mensen met een psychiatrische problematiek op het gebied van wonen, werken, maatschappelijke deelname en dagactiviteiten/leerwerkplaatsen.