Zorgboerderij

Zorgboerderij De Maashoeve is een regulier melkveebedrijf met ongeveer 80 melkkoeien en het nodige kleinvee. De boerderij ligt in de rustige polder van Haarsteeg.

Je kunt hier komen voor dagbesteding, waar je vaardigheden op kunt doen die je op weg helpen naar vrijwilligerswerk of een betaalde baan.

Bij ons is het fijn om te werken, alleen of samen met anderen en je helpt als hulpboer in ons bedrijf mee. We hebben professionele begeleiding die meewerkt op de boerderij en waar je zo nodig ook een gesprekje mee kunt voeren.

Als je belangstelling hebt kun je eens komen kijken of het iets voor je is. Je kunt ons mailen (info@zorgboerderijdemaashoeve.nl) of bellen (06 1535 6244) om een afspraak te maken. We laten je dan de boerderij zien en kunnen je vragen beantwoorden.

www.zorgboerderijdemaashoeve.nl

Folder maashoeve

Zorgboerderij De Maashoeve
De Maashoevenweg 2
5254 VH  Haarsteeg

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Zie ook
Deel op

Meer over Demarrage

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Wat is Demarrage

Demarrage biedt in Noord-Brabant in de regio 's-Hertogenbosch begeleiding en ondersteuning aan mensen met een psychiatrische problematiek op het gebied van wonen, werken, maatschappelijke deelname en dagactiviteiten/leerwerkplaatsen.