Houtgroep

 

"De Houtgroep" in Vught is een goed ingerichte werkplaats waar u kunt leren om met verschillende vaardigheden en technieken te werken met hout. Dat kan zijn het maken van speelgoed, schilderijlijsten, maar ook meubels en interieurproducten. We werken met een erkende lesmethode.

Bij "De Houtgroep" worden ook op bestelling producten op maat gemaakt. Deze worden verkocht aan particulieren, ateliers en winkels. In de kadoshop naast de werkplaats worden de producten van de werkplaats verkocht. De openingstijden van de houtgroep zijn maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

"De Houtgroep' is er voor:

  • Jongeren, volwassenen en ouderen
  • Jongeren die vanwege hun problematiek te vroeg op school uitvallen. Zij kunnen zich oriënteren en/of scholen op het timmer- of meubelmakervak en machinale houtbewerking om zo door te stromen naar scholing of werk
  • Mensen die weer moeten wennen aan een (arbeids-/dag)ritme en structuur. Doorstroming naar scholing, werk of vrijwilligerswerk behoort tot de mogelijkheden
  • Mensen die op een creatieve manier met hout willen werken

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Zie ook
Deel op

Meer over Demarrage

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Wat is Demarrage

Demarrage biedt in Noord-Brabant in de regio 's-Hertogenbosch begeleiding en ondersteuning aan mensen met een psychiatrische problematiek op het gebied van wonen, werken, maatschappelijke deelname en dagactiviteiten/leerwerkplaatsen.