Kookstudio

 

'De Kookstudio' in Vught heeft een goed ingerichte keuken waar in groepsverband gewerkt wordt. U kunt leren koken vanaf de basis of - als u al ervaring heeft - uw kookkwaliteiten verder uitdiepen. Aan de hand van een kookboekje wat u zelf maakt, wordt in korte teksten, stap voor stap uitgelegd hoe een maaltijd te bereiden. U kunt ook met pictogrammen werken. Aandacht is er voor het inkopen van de producten, voor variatie in het eten en voor de kosten. Na het bereiden van de maaltijd eten we samen en ruimen we samen op.

Wilt u leren koken om zo zelfredzaam te worden in uw eigen woonsituatie of nieuwe mogelijkheden ontdekken dan is de kookstudio een goede plaats voor u.

'De Kookstudio' is er voor:

  • Jongeren, volwassenen, ouderen
  • Mensen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van kooktechnieken om zo bijvoorbeeld zelfstandig te kunnen gaan wonen
  • Mensen die hun mogelijkheden willen uitdiepen. Doorstroming naar scholing, werk of vrijwilligerswerk behoort tot de mogelijkheden

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Zie ook
Deel op

Meer over Demarrage

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Wat is Demarrage

Demarrage biedt in Noord-Brabant in de regio 's-Hertogenbosch begeleiding en ondersteuning aan mensen met een psychiatrische problematiek op het gebied van wonen, werken, maatschappelijke deelname en dagactiviteiten/leerwerkplaatsen.