Begeleiding bij werk en opleiding

U bent vastgelopen in uw werk of in uw studie en u heeft ondersteuning nodig om weer terug te keren

Demarrage begeleidt u om uw opleiding of werk weer op te pakken of te zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Problemen rond het inkomen dan wel de uitkering worden hierin meegenomen. Contacten met het UWV, sociale dienst, werkgevers, re-integratiebedrijven worden intensief begeleid.

U wilt werkervaring opdoen om uw kansen te vergroten

Samen met u onderzoeken we of het haalbaar is dat u weer aan het werk kan en welke stappen u hiervoor moet ondernemen. Via een leerwerktraject of een praktijkplaats kunt u vaardigheden oefenen en worden de arbeidsmogelijkheden en uw kwaliteiten en competenties onderzocht. Wij onderzoeken de mogelijkheden voorbereidend op de reguliere arbeidsmarkt. Hiervoor hebben we contact met de sociale werkvoorziening, re-integratiebureaus, opleidingen en werkgevers.

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Onze adressen

Demarrage heeft verschillende adressen in Den Bosch en Vught van waaruit de activiteiten en cursussen plaatsvinden. We hebben ze voor u op een rij gezet.