Praktijkplaatsen

Bij Demarrage krijgen we steeds vaker de vraag van cliënten en/of hun behandelaar of wij naast de bestaande leer/werkplekken ook mogelijkheden hebben om vaardigheden in de echte praktijk te oefenen. Om zo cliënten te laten wennen aan een dag en/of arbeidsritme, te laten proeven aan een werkomgeving met als doel doorstroming naar bijvoorbeeld arbeid (betaald of onbetaald), vrijwilligerswerk, studie of cursus.

Reinier van Arkel heeft hiervoor een aantal praktijkplaatsen waar een client in een 'veilige" omgeving kan werken. Een medewerker van de afdeling is er voor de dagelijkse aansturing van de client (collega). De client wordt begeleid door Demarrage om te werken aan zijn/haar vaardigheden en doelen waarbij regelmatig evaluaties op de werkvloer zijn. De praktijkplaats is voor de duur van 6 maanden en kan in overleg met 6 maanden verlengd worden. De begeleider van Demarrage zorgt samen met client voor een vervolg na de praktijkplaats, bijvoorbeeld werk (betaald of onbetaald), studie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de Coördinator Zorglogistiek WZP via aanmeldpuntwzp@reiniervanarkel.nl of telefonisch via 06 2003 48 25.

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Onze adressen

Demarrage heeft verschillende adressen in Den Bosch en Vught van waaruit de activiteiten en cursussen plaatsvinden. We hebben ze voor u op een rij gezet.