Vriendendienst

De ‘Vriendendienst’ is een onderdeel van Reinier van Arkel en brengt vrijwilligers in contact met mensen die in aanraking zijn (geweest) met de psychiatrie. Bezoek krijgen, samen naar de stad fietsen, lekker op het terras zitten…. het zijn alledaagse activiteiten die voor mensen met psychische problemen niet vanzelfsprekend zijn.

Een vrijwilliger van de Vriendendienst noemen we een ‘maatje’. Een maatje helpt mensen die actief willen deelnemen aan de maatschappij de draad weer op te pakken en biedt een steuntje in de rug. Mensen die in een beschermde woonvorm of geheel zelfstandig wonen, kunnen een aanvraag indienen bij de Vriendendienst. U hoeft geen cliënt van de Reinier van Arkel groep te zijn om een beroep te kunnen doen op de Vriendendienst.

Aanmelden?
Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail informatie aanvragen via onderstaand adres. Ook kunt u zich direct aanmelden als vrijwilliger met behulp van het aanmeldingsformulier. U wordt vervolgens benaderd voor een eventueel kennismakingsgesprek. 
Kijk ook eens naar de vacatures vrijwilligerswerk.

Aanvragen?
U kunt een maatje of bezoekerscontact aanvragen door te bellen of het aanvraagformulier in te vullen en op te sturen naar onderstaand adres.

Contact
Heeft u vragen over het vrijwilligerswerk van en bij Reinier van Arkel? Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via (073) 6585111 en vraag naar vrijwilligerswerk of via e-mail:vrijwilligerswerk@reiniervanarkel.nl

Adres
Onder de Watertoren 
Watertorenlaan 11 
5261 LW  Vught

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Verhalen over Demarrage

"Ik ben 47 jaar en heb een PTSS. Ik probeer er mee te leven maar werken gaat niet meer. Bij Demarrage volg ik activiteiten om te leren maar ook om onder de mensen te komen. Ik heb een invulling van de week waardoor ik op de been blijf."