Maatschappelijke steunpunten

De Stenen Hut

De Stenen Hut is een maatschappelijk steunpunt op het Zorgpark Voorburg in Vught waar gemoedelijkheid en gastvrijheid hand in hand gaan. Iedereen is hier van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Bij mooi weer is ook het terras, met uitzicht op de sfeervolle boulevard geopend. Medewerkers en vrijwilligers van Reinier van Arkel zorgen ervoor dat iedereen zich gast voelt.

Activiteiten
Kom een kopje koffie drinken na een fietstocht, de wisselende exposities bekijken, biljarten of rondsnuffelen in onze winkel met gedragen kleding. Het hele jaar door valt er bij de Stenen Hut van alles te beleven. Het is ook mogelijk om hier in de theaterzaal te genieten van een optreden, te koken in de kookstudio of een wandeling onder begeleiding van een gids te maken. 

 • Repair Café
 • Wandelingen
 • Exposities
 • Film, theater en muziek
 • Kookstudio
 • Kledingwinkel HebBes
 • Bedrijfsuitjes/groepsuitjes
 • Dinerkaffee

Adres
Parklaan 3
5261 LR  Vught
(073) 658 5912
Stenenhut@reiniervanarkel.nl
Twitter: @stenenhut

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.30 tot 16.30
Zaterdag en Zondag 13.30-16.30

Neem contact op voor meer informatie

 1. Naam*
 2. E-mailadres*
 3. Reactie*
 4. *
*Verplichte velden
Stuur door
 1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Verhalen over Demarrage

"Ik ben 47 jaar en heb een PTSS vanuit mijn jonge jaren en heb daar behoorlijk last van en probeer er mee te leven. Werken gaat allang niet meer. Na verschillende behandelingen ben ik bij Demarrage terecht gekomen en volg daar nu verschillende activiteiten enerzijds om te leren maar ook om onder de mensen te komen. Ik heb zo een invulling van de week en hierdoor kan ik op de been blijven."

Over Demarrage

Demarrage begeleidt mensen met psychiatrische en/of psychische problematiek op het gebied van wonen, werken en maatschappelijke deelname. Daarnaast kan bij ons een leerwerktraject, een dagbestedingsactiviteit of een training gevolgd worden.