De Stenen Hut (Zorgpark Voorburg Vught)

De Stenen Hut is een ontmoetingscentrum op het Zorgpark Voorburg in Vught waar gemoedelijkheid en gastvrijheid hand in hand gaan. Iedereen, ook inwoners zijn Vught, zijn hier van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Bij mooi weer is het tegenover gelegen terras van de oude Brandweerkazerne geopend. Medewerkers en vrijwilligers van Reinier van Arkel zorgen ervoor dar u zich gast voelt.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag 9.00 tot 16.30 uur.
Zaterdag van 10.30 tot 15.30 uur.

Repair Café
Iedere laatste zaterdag van de maand staan de vrijwilligers van het Repair Café, in de Stenen Hut klaar om iedereen te helpen. Kleine reparaties, ook aan fietsen , verstelwerkzaamheden aan kleding, de vrijwilligers doen hun uiterste best de inwoners van Vught en omgeving met een lach naar buiten te laten gaan. De reparaties zijn kosteloos, een kleine attentie wordt echter wel op prijs gesteld.

Winkel Hebbes
Deze winkel zit ook in het weverij gebouw waar de Stenen Hut naartoe is verhuisd. Voor leuke cadeautjes, kaartjes, bijouterie, tweedehands kleding, snoep, en allerlei andere artikelen.
De openingstijden zijn:
Maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur.
Zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur.

Gebouw de Weverij, Watertorenlaan 15
Telefoonnummer (073) 658 59 12

Stenenhut@reiniervanarkel.nl
Twitter: @stenenhut

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Onze adressen

Demarrage heeft verschillende adressen in Den Bosch en Vught van waaruit de activiteiten en cursussen plaatsvinden. We hebben ze voor u op een rij gezet.