De Stijl (Den Bosch, de Muntel)

Maatschappelijk steunpunt “De Stijl’ in de wijk De Muntel in Den Bosch is een samenwerkingsproject van Farent en Reinier van Arkel, waarin mensen die een extra zetje nodig hebben worden ondersteund door deel te nemen aan activiteiten of persoonlijke steun krijgen van vrijwilligers of lotgenoten. Zowel cliënten van de geestelijke gezondheidszorg als (wijk-) bewoners die tot de doelgroep behoren zijn er welkom.

Als u wat meer informatie wilt over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met het team van de Stijl. Alle nieuwe deelnemers krijgen een kennismakingsgesprek waarin de vraag van de deelnemer centraal staat.

De Vriendendienst Den Bosch en Opmaat zijn ook onderdeel van De Stijl. Binnen De Stijl werken de medewerkers nauw samen met vrijwilligers en deelnemers, samen bepalen ze welke activiteiten aangeboden worden. Het accent ligt op ontwikkeling en leren en alle activiteiten zijn gericht op vier pijlers: leefstijl, vaardigheden, sociale contacten en participatie.

De Stijl heeft een eigen website: www.steunpuntdestijl.nl

De Stijl past bij de huidige ontwikkelingen van wijkgericht werken en maatschappelijke steunsystemen.

Adres
Taxandriaplein 1d
5212 TW ’s-Hertogenbosch
E-mail: DeStijl@reiniervanarkel.nl
(073) 613 11 30 (tijdens openingstijden)
(073) 658 65 86 (Reinier van Arkel)

Openingstijden
Ma 09.30 tot 16.30 uur
Di 09.30 tot 16.30 uur
Wo 09.30 tot 13.00 uur
Do 09.30 tot 16.30 uur
Vr 09.30 tot 13.00 uur

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Onze adressen

Demarrage heeft verschillende adressen in Den Bosch en Vught van waaruit de activiteiten en cursussen plaatsvinden. We hebben ze voor u op een rij gezet.