Oost (Den Bosch)

Maatschappelijk steunpunt Oost is ontmoetingsplek in de wijk. Een algemeen toegankelijke basisvoorziening met fitnessactiviteiten voor kwetsbare burgers. Met ondersteuning van de Reinier van Arkelgroep (Demarrage) worden er fitnessactiviteiten door de week heen georganiseerd die toegankelijk zijn voor mensen uit de wijk die behoefte hebben aan wat extra ondersteuning.

Men biedt er een luisterend oor en sociale contacten. Een plek om er even uit te zijn, een plek om mee te kunnen doen. Beter leren communiceren en sociale vaardigheden ontwikkelen. Ontdekken en ontwikkelen van kwaliteiten. Het kan een opstap zijn naar sportactiviteiten elders.

Er zijn 4 vrijwilligers die de activiteiten begeleiden.

Fitness op maandag en woensdag 13.30 - 15.30 uur
Fitness op dinsdag en donderdag van 10 -12 uur

Tijdens openingstijden kunt u altijd binnenlopen om een kijkje te nemen. U betaalt slechts een maandelijkse contributie van 2,50.

Adres
van Broeckhovenlaan 4a, 's-Hertogenbosch
Informatie en aanmelding: 06 - 30569022

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Onze adressen

Demarrage heeft verschillende adressen in Den Bosch en Vught van waaruit de activiteiten en cursussen plaatsvinden. We hebben ze voor u op een rij gezet.

Verhalen over Demarrage

"Ik ben 47 jaar en heb een PTSS. Ik probeer er mee te leven maar werken gaat niet meer. Bij Demarrage volg ik activiteiten om te leren maar ook om onder de mensen te komen. Ik heb een invulling van de week waardoor ik op de been blijf."