Nieuws

Pilot samenwerking Demarrage en Weener XL

Werkconsulenten van Weener XL en trajectbegeleiders van Demarrage slaan de handen in één om mensen met een psychische / psychiatrische kwetsbaarheid, stappen te laten zetten op de participatieladder. Waar mogelijk naar…

Participatieladder Demarrage

Het in beweging krijgen van mensen met (ernstige) psychische/psychiatrische problematiek in het dagelijks leven door dagactiviteiten, begeleiding naar werk, opleiding, door het ontmoeten van lotgenoten, het aangaan van…

Korte film over Demarrage

'Iedereen doet mee' bij Demarrage. In deze film vertellen deelnemers op indringende wijze hun eigen verhaal en wat Demarrage voor hen betekent.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Wat is Demarrage

Demarrage biedt in Noord-Brabant in de regio 's-Hertogenbosch begeleiding en ondersteuning aan mensen met een psychiatrische problematiek op het gebied van wonen, werken, maatschappelijke deelname en dagactiviteiten/leerwerkplaatsen.

Verhalen over Demarrage

"Ik ben 47 jaar en heb een PTSS vanuit mijn jonge jaren en heb daar behoorlijk last van en probeer er mee te leven. Werken gaat allang niet meer. Na verschillende behandelingen ben ik bij Demarrage terecht gekomen en volg daar nu verschillende activiteiten enerzijds om te leren maar ook om onder de mensen te komen. Ik heb zo een invulling van de week en hierdoor kan ik op de been blijven."