Steunpunten (MSP)

De Stenen Hut

De Stenen Hut is een ontmoetingscentrum op het Zorgpark Voorburg in Vught waar gemoedelijkheid en gastvrijheid hand in hand gaan. Iedereen, ook inwoners zijn Vught, zijn hier van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Bij mooi weer is het tegenover gelegen terras van de oude Brandweerkazerne geopend. Medewerkers en vrijwilligers van Reinier van Arkel zorgen ervoor dar u zich gast voelt.

Openingstijden
maandag t/m donderdag 09.30 tot 16.30
vrijdag: 09:30 - 12:00 
zaterdag gesloten m.u.v. het Repaircafé

Repair Café
Iedere laatste zaterdag van de maand staan de vrijwilligers van het Repair Café, in de Stenen Hut klaar om iedereen te helpen. Kleine reparaties, ook aan fietsen , verstelwerkzaamheden aan kleding, de vrijwilligers doen hun uiterste best de inwoners van Vught en omgeving met een lach naar buiten te laten gaan. De reparaties zijn kosteloos, een kleine attentie wordt echter wel op prijs gesteld.

Parklaan15
5261 LW Vught
Telefoonnummer (073) 658 59 12 of 658 59 15

Stenenhut@reiniervanarkel.nl
Twitter: @stenenhut

 

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Verhalen over Demarrage

"Ik ben 47 jaar en heb een PTSS vanuit mijn jonge jaren en heb daar behoorlijk last van en probeer er mee te leven. Werken gaat allang niet meer. Na verschillende behandelingen ben ik bij Demarrage terecht gekomen en volg daar nu verschillende activiteiten enerzijds om te leren maar ook om onder de mensen te komen. Ik heb zo een invulling van de week en hierdoor kan ik op de been blijven."

Over Demarrage

Demarrage begeleidt mensen met psychiatrische en/of psychische problematiek op het gebied van wonen, werken en maatschappelijke deelname. Daarnaast kan bij ons een leerwerktraject, een dagbestedingsactiviteit of een training gevolgd worden.