Steunpunten (MSP)

De Stenen Hut

De Stenen Hut is een ontmoetingscentrum op het Zorgpark Voorburg in Vught waar gemoedelijkheid en gastvrijheid hand in hand gaan. Iedereen, ook inwoners zijn Vught, zijn hier van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Bij mooi weer is het tegenover gelegen terras van de oude Brandweerkazerne geopend. Medewerkers en vrijwilligers van Reinier van Arkel zorgen ervoor dar u zich gast voelt.

Openingstijden
maandag t/m donderdag 09.30 tot 16.30
vrijdag: 09:30 - 12:00 
zaterdag gesloten m.u.v. het Repaircafé

Repair Café
Iedere laatste zaterdag van de maand staan de vrijwilligers van het Repair Café, in de Stenen Hut klaar om iedereen te helpen. Kleine reparaties, ook aan fietsen , verstelwerkzaamheden aan kleding, de vrijwilligers doen hun uiterste best de inwoners van Vught en omgeving met een lach naar buiten te laten gaan. De reparaties zijn kosteloos, een kleine attentie wordt echter wel op prijs gesteld.

Parklaan15
5261 LW Vught
Telefoonnummer (073) 658 59 12 of 658 59 15

Stenenhut@reiniervanarkel.nl
Twitter: @stenenhut

 

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Verhalen over Demarrage

"Ik ben 47 jaar en heb een PTSS. Ik probeer er mee te leven maar werken gaat niet meer. Bij Demarrage volg ik activiteiten om te leren maar ook om onder de mensen te komen. Ik heb een invulling van de week waardoor ik op de been blijf."