Steunpunten (MSP)

De Stijl

Maatschappelijk steunpunt “De Stijl’ in de wijk De Muntel in Den Bosch is een samenwerkingsproject van Divers en Reinier van Arkel, waarin mensen die een extra zetje nodig hebben worden ondersteund door deel te nemen aan activiteiten of persoonlijke steun krijgen van vrijwilligers of lotgenoten. Zowel cliënten van de geestelijke gezondheidszorg als (wijk-) bewoners die tot de doelgroep behoren zijn er welkom.

Als u wat meer informatie wilt over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met het team van de Stijl. Alle nieuwe deelnemers krijgen een kennismakingsgesprek waarin de vraag van de deelnemer centraal staat.

De Vriendendienst Den Bosch en Opmaat zijn ook onderdeel van De Stijl. Binnen De Stijl werken de medewerkers nauw samen met vrijwilligers en deelnemers, samen bepalen ze welke activiteiten aangeboden worden. Het accent ligt op ontwikkeling en leren en alle activiteiten zijn gericht op vier pijlers: leefstijl, vaardigheden, sociale contacten en participatie.

Kijk voor het overzicht van het aanbod op de activiteitenladder

De Stijl heeft een eigen website: www.steunpuntdestijl.nl

De Stijl past helemaal bij de huidige ontwikkelingen van wijkgericht werken en maatschappelijke steunsystemen.

Adres
Taxandriaplein 1d
5212 TW ’s-Hertogenbosch
E-mail: DeStijl@reiniervanarkel.nl
(073) 613 11 30 (tijdens openingstijden)
(073) 658 65 86 (Reinier van Arkel)

Openingstijden
Ma 09.30 tot 16.30 uur
Di 09.30 tot 16.30 uur
Wo 09.30 tot 13.00 uur
Do 09.30 tot 16.30 uur
Vr 09.30 tot 13.00 uur

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Verhalen over Demarrage

"Ik ben 47 jaar en heb een PTSS vanuit mijn jonge jaren en heb daar behoorlijk last van en probeer er mee te leven. Werken gaat allang niet meer. Na verschillende behandelingen ben ik bij Demarrage terecht gekomen en volg daar nu verschillende activiteiten enerzijds om te leren maar ook om onder de mensen te komen. Ik heb zo een invulling van de week en hierdoor kan ik op de been blijven."

Over Demarrage

Demarrage begeleidt mensen met psychiatrische en/of psychische problematiek op het gebied van wonen, werken en maatschappelijke deelname. Daarnaast kan bij ons een leerwerktraject, een dagbestedingsactiviteit of een training gevolgd worden.