Maatje en bezoekers

Soms vinden mensen het moeilijk om zonder hulp en aandacht daadwerkelijk contact te maken met anderen of deel te nemen aan de samenleving. Vooral als zij geen beroep kunnen doen op familie of vrienden is het fijn als een vrijwilliger op bezoek komt of samen met hen iets wil ondernemen.

Maatjescontact
Er zijn heel wat mensen woonachtig in Vught, Den Bosch, Zaltbommel, Schijndel en omliggende plaatsen, die een behandelcontact met Reinier van Arkel hebben. Sommigen hebben behoefte aan een maatje. De aanvragen zijn heel divers. Zo zijn er mensen die er graag eens op uit willen gaan, wandelen of sporten. Een theater of film bezoeken of graag thuis wat willen handwerken of een andere hobby oppakken. Sommigen hebben behoefte aan een goed gesprek over filosofie en anderen hebben hulp nodig met de computer of telefoon. Samen met iemand waar het mee klikt is dat een stuk makkelijker én gezelliger. Wij proberen de gemeenschappelijke interesses te vinden en mensen te verbinden.

Bezoekerscontact
Sommige mensen wonen op Zorgpark Voorburg in Vught, waar 24 uur per dag zorg en begeleiding geboden wordt. Zij ontvangen ook graag bezoek en vinden het leuk om met iemand hun hobby te delen of erop uit te gaan. Het contact met de vrijwilliger is hier niet zozeer gericht op het weer deelnemen aan de samenleving, maar meer op het contact van mens tot mens.

Kijk ook eens naar de vacatures vrijwilligerswerk.

Aanvragen?
U kunt een maatje of bezoekerscontact aanvragen door te bellen of het aanvraagformulier in te vullen en op te sturen naar onderstaand adres.

Contact
Heeft u vragen over het vrijwilligerswerk van en bij Reinier van Arkel? Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via (073) 6585111 en vraag naar vrijwilligerswerk of via e-mail:vrijwilligerswerk@reiniervanarkel.nl

Adres
Onder de Watertoren 
Watertorenlaan 11 
5261 LW  Vught

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Onze adressen

Demarrage heeft verschillende adressen in Den Bosch en Vught van waaruit de activiteiten en cursussen plaatsvinden. We hebben ze voor u op een rij gezet.