Begeleiding bij werk en opleiding

 

 

U bent vastgelopen in uw werk of in uw studie en u heeft ondersteuning nodig om weer terug te keren

  • Demarrage begeleidt u om uw opleiding of werk weer op te pakken of te zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Problemen rond het inkomen dan wel de uitkering worden hierin meegenomen. Contacten met het UWV, sociale dienst, werkgevers, re-integratiebedrijven worden intensief begeleid.

U wilt werkervaring opdoen om uw kansen te vergroten

  • Samen met u onderzoeken we of het haalbaar is dat u weer aan het werk kan en welke stappen u hiervoor moet ondernemen. Via een leerwerktraject of een praktijkplaats kunt u vaardigheden oefenen en worden de arbeidsmogelijkheden en uw kwaliteiten en competenties onderzocht. Wij onderzoeken de mogelijkheden voorbereidend op de reguliere arbeidsmarkt. Hiervoor hebben we contact met de sociale werkvoorziening, re-integratiebureaus, opleidingen en werkgevers.

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Zie ook
Deel op

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Verhalen over Demarrage

"Ik ben 47 jaar en heb een PTSS. Ik probeer er mee te leven maar werken gaat niet meer. Bij Demarrage volg ik activiteiten om te leren maar ook om onder de mensen te komen. Ik heb een invulling van de week waardoor ik op de been blijf."