Administratieve scholing

 

'Administratieve scholing' heeft een modern leslokaal met 10 werkplekken die voorzien zijn van een computer en bijbehorende software. U kunt computervaardigheden en technieken aanleren varierend van het leren omgaan met een toetsenbord en muis tot leren typen en het leren van de bekende en gangbare softwarepakketten. Onze computers zijn standaard ingericht met internet, Windows en Office (Word, Excel, Acces, Powerpoint, Publisher).

Europees Digitaal Rijbewijs

Als lesmethode gebruiken we het Europees Digitaal Rijbewijs. U kunt voor het Officepakket uw certificaten behalen, deze zijn landelijk erkend. Daarnaast werken we met Photoshop Elements 9.0, Webdesign. Sociale media krijgen volop aandacht, maar ook kunt u bijvoorbeeld leren internetbankieren. In opdracht voeren we administratieve werkzaamheden uit zoals het uitwerken van teksten, het verzorgen van mailings en het beantwoorden van de telefoon.

'Administratieve scholing' is er voor:

  • Jongeren, volwassenen, ouderen
  • Mensen die weer moeten wennen aan een (dag-arbeids)ritme en structuur
  • Mensen die op een enthousiaste en praktische manier met een computer willen werken . Doorstroming naar scholing, werk of vrijwilligerswerk behoort tot de mogelijkheden
  • Jongeren die vanwege hun problematiek te vroeg op school uitvallen, ze kunnen zich oriënteren en/of scholen op computer –en administratieve vaardigheden en een vervolgtraject starten

 

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Zie ook
Deel op

Meer over Demarrage

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Wat is Demarrage

Demarrage biedt in Noord-Brabant in de regio 's-Hertogenbosch begeleiding en ondersteuning aan mensen met een psychiatrische problematiek op het gebied van wonen, werken, maatschappelijke deelname en dagactiviteiten/leerwerkplaatsen.