Kookstudio

 

'De Kookstudio' in Vught heeft een goed ingerichte keuken waar in groepsverband gewerkt wordt. U kunt leren koken vanaf de basis of - als u al ervaring heeft - uw kookkwaliteiten verder uitdiepen. Aan de hand van een kookboekje, wat u zelf maakt, wordt in korte teksten, stap voor stap uitgelegd hoe een maaltijd bereid wordt. U kunt ook met pictogrammen werken. Aandacht wordt besteed aan het inkopen van de producten, variatie in het eten en de kosten. Na het bereiden van de maaltijd eten we samen en ruimen we samen op.

Wilt u leren koken en op deze manier uw zelfredzaamheid vergroten of wilt u nieuwe mogelijkheden ontdekken? Dan is de kookstudio een goede plaats voor u.

'De Kookstudio' is er voor:

  • Jongeren, volwassenen, ouderen
  • Mensen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van kooktechnieken om zo bijvoorbeeld zelfstandig te kunnen gaan wonen
  • Mensen die hun mogelijkheden willen uitdiepen. Doorstroming naar scholing, werk of vrijwilligerswerk behoort tot de mogelijkheden

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Onze adressen

Demarrage heeft verschillende adressen in Den Bosch en Vught van waaruit de activiteiten en cursussen plaatsvinden. We hebben ze voor u op een rij gezet.

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.