Ontwikkelingsgerichte arbeidsmatige dagbesteding (OAD)

 

Reinier van Arkel, Weener XL en WSD hebben een intensieve samenwerking met als doel om:een zo groot als mogelijke groep inwoners met een psychiatrische kwetsbaarheid een passend aanbod op het gebied van ontwikkelingsgerichte arbeidsmatige dagbesteding en bijbehorende begeleiding aan te bieden.

Dit in de overtuiging dat een zinvolle, op terugkeer naar betaald-  of vrijwilligerswerk gerichte aanpak, bijdraagt aan de stabiliteit en het herstel van deze groep. Binnen OAD wordt maximaal gebruik gemaakt van de unieke expertise van de deelnemende organisaties .

Deze samenwerking is mede ontstaan vanuit de kwaliteitsstandaarden voor de brede geestelijke gezondheidszorg Arbeid als Medicijn.

Download voor meer informatie deze folder

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Zie ook
Deel op

Meer over Demarrage

Onze adressen

Demarrage heeft verschillende adressen in Den Bosch en Vught van waaruit de activiteiten en cursussen plaatsvinden. We hebben ze voor u op een rij gezet.

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.