Groepsactiviteiten

In groepsverband bieden we leerwerktrajecten, dagbesteding en trainingen aan.

In een leerwerktraject ontwikkelt en oefent u in uw eigen tempo vaardigheden. Met vaardigheden bedoelen we het opbouwen van een arbeidsritme, contacten leggen en onderhouden, afspraken maken en u er aan houden, omgaan met collega's maar u leert er ook technische vaardigheden. U werkt deze manier toewerk naar een toekomstperspectief en dat kan zijn zelfstandig wonen, deelname aan de maatschappij, een studie, vrijwilligerswerk en/of betaald werk. Er zijn diverse leerwerktrajecten. Welke u kiest hangt af van uw interesse of achtergrond. U kunt aan meerdere leerwerktrajecten deelnemen.

Bij dagbesteding brengt u structuur aan in de dag en week, hierbij kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten die u voldoening geven. U komt in contact met de andere deelnemers waardoor u zich bijvoorbeeld weer meer onderdeelt gaat voelen van de maatschappij.

Demarrage biedt enkele trainingen aan.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Ons adres

Demarrage, Hedikhuizerweg 7b, 5222 BC 's-Hertogenbosch. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op of gebruik het contactformulier.

Wat is Demarrage

Demarrage biedt in Noord-Brabant in de regio 's-Hertogenbosch begeleiding en ondersteuning aan mensen met een psychiatrische problematiek op het gebied van wonen, werken, maatschappelijke deelname en dagactiviteiten/leerwerkplaatsen.