Werken in het Groen, D'n Hof

De Dierenweide/d'n Hof - een van de werkvelden van Demarrage - ligt op het zuidelijk gedeelte van het Zorgpark Voorburg en heeft een zomer- en winterweide met geitjes, een lama, pony en een nandoe. De (sier)kippen bewegen zich vrij in de open kooien. Er is ook een eendenvijver. De twee hangbuikzwijnen kunnen naar hartelust wroeten in de aarde rondom hun kot.

In het voorjaar werken cliënten met dagbesteding die graag werken met dieren en in een tuin, actief mee bij het zaaien en verspenen van zomergoed in de kas. Ook helpen zij bij het onderhoud van de bloemen- en groententuin. In de zomer kunt u er terecht voor een prachtig boeket bloemen van eigen teelt. D'n Hof kweekt ook seizoensgroenten en aardappelen.

De Dierenweide/D'n Hof grenst aan het plein vlak bij de Weverij en de Brandweerkazerne. De historische Watertoren staat dicht bij de Dierenweide/D'n Hof en is volledig opgenomen in de landelijke omgeving van het park. Dichtbij de vogelkooien staat het Van Lanschotbankje. Ter ere van hun 275-jarig bestaan heeft Van Lanschot Bankiers het bankje in augustus 2013 aan het landgoed Voorburg geschoken.

Watertorenlaan 3, 5261 KW Vught

 

 

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Demarrage

Aanmelden bij Demarrage

Aanmelden bij Demarrage kunt u zelf doen of laten doen door uw behandelaar. Wanneer u zelf de aanmelding doet, adviseren wij om vooraf te overleggen met uw behandelaar, zie ook informatie voor verwijzers.

Onze adressen

Demarrage heeft verschillende adressen in Den Bosch en Vught van waaruit de activiteiten en cursussen plaatsvinden. We hebben ze voor u op een rij gezet.